Login:
Heslo:
 
Reklama: Bezpečnostní schránka Co to je bezpečnostní schránka.
Co nás nerozdělí, to nás ... :-)
Hledat
Navigace: USA trip > USA po dnech > 1. DEN (9.6.2012)

1. DEN (9.6.2012)

Den nezačal nejšťastněji ... :-)

Budik byl sice nastaven na pracovní dny,ale odlet se konal v sobotu, takže ani pipnutí a nebýt mamky,která chtěla vzbudit :) se nám podařilo vyrazit jen s půlhodinovým zpožděním a to nepočítám ten ranní shon ;), totální šrumec.

Cesta na letiště byla klidná a po krátkém hledání terminálu číslo 4, který byl uveden na letence, jsme usoudili, že ho můžeme hledat taky věčně,když na informačních cedulích jsou terminály jenom 3. No zaparkovali jsme schválně co nejdál :) a po cestě jednotlivými terminály vyzkoušeli Check in přístroje pro prvotní odbavení. Když jsem zkoušeli už druhý a stále nám to psalo invalid ID,šli jsme rovnou k odbavení i zavazadel pro radu. Paní nám vzala pasy a pohodička,ale po minutě si začala vykládat něco španělsky s kolegyní a když to trvalo pět minut,tak nervozita gradovala,aspoň u mě. No nakonec to nějak prošlo a my mohly k odbavovací bráně číslo C, která,ač měla tři vstupy,byla blokována nejen páskou. Takže kudy? Zkusili jsme to vzít jinou stranou a tam bylo naštěstí "Céčko" otevřené a čilý ruch. Prošli jsme,hurá a ještě jednou hurá na záchod uvolnit nahromaděný "stres" ;). Pak už byla cesta volná a autobusem na dovezli až k tomu vysněnýmu letadlu,které nás vezme do Madridu. No takovou španělskou hrobku jsem nečekal a jak tam cpali ty zavazadla...horem dolem a dovírání dveří jak u přeplněného kufru... Sedli jsme si na svá sedadla,předtím než jsme vyhnali jednoho, který neumí číst a ulehli...

No a spoustu dalšího toho napsáno v telefonu, ale nějak selhala synchronizae a ještě tyto člány smazala ... :-( - pokusíme se to napravit.

Fotky jsou zatím neroztříděné, ale postupně následuje letiště Vídeň, letadlo, letišťe Madrid, větší letadlo, Los Angeles ...

Komentáře

[1]Jano KachlíkVloženo 18.06.2012 20:02
Pekne si to užite, a šťastný návrat domov.
[2]FnWEesMrAnpFSkwQVloženo 19.08.2012 14:52
Vecere / Ahoj vše nejlepšed k ninzoerane1m i když trochu opozděně. Me1š teď hodně pre1ce ?Eva Aichmajerove1: Děkuji moc a pre1ce me1m nad hlavu. A jsem za to vděčne1.
 
© amerika.albums.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma